JDT vs SEL = liga super

assalamualaikum,  JDT vs SELANGOR ofcourselah JDT menang kan? hahhah perlawanan ni kat stadium Larkin,tak pergi pun yang pergi pak usu sebab dia meniaga kat stadium, best ek dapat gi stadium, rayyan pun dah pernah pergi stadium rayyan ni anak mak usu lah.. budak kecik pun dah pandai gi stadium heheh tengok gambar ni.
muhammad rayyan sufi bin roslan

macam sekejap je JDT ni goal padahal tak tengok live pun. hahah mula-mula 1-0, pastu 2-0, then 3-0, last 4-1, tapi tak tahulah kalau 5-1 kan. time banyak goal time tu bukan live acanor nak dapat feel??tak syoklahkan,mesti takde orang menjerit kat depan tv,kat kedai-kedai mamak kan? ishhishish huntunglah sape-sape yang dapat tengok live tu selalunya memang tengok kat tv jelah, ni tak da live kat tv tengok fb johorsoutherntigers dapatlah jugak info kan. hahaha. pengalaman orang yang dah banyak kali gi stadium mesti dah tak heran. tapi memang smart ek kalau rakyat Johor pakai trend seluar askar dengan baju JOHO .  memang cantik pun sebenarnya design JOHO walaupun hanya tulisan JOHO, ada juga tulisan jawi, pak usu cakap tshirt tu dalam rm70, haaa ko hadooo nak beli?? tunggu orang bagi hadiah dengan tunggu diskaun jelah. contoh baju JOHO

cube tengok tulisan JOHO smart kan?

2014 jersi JDT pun dah tukar merah biru tetap ada, lagi satu putih biru. jersi-jersi ni pun belum mampu nak beli semata-mata untuk kepuasan hahah yelah mana taknya ada yang rm70,rm60. alaa lagipun nak pakai macam segan je, saya ni perempuan. tapi kalau ada geng nak pakai ok jugak kan. sekarang orang perempuan pun dah pakai seluar askar kau, kau ade seluar askar? semakin meningkat permintaan barang ,semakin meningkat harga barang pengeluaran,semakin untung peniaga yang meniaga. ekh kejap bukan baju jer tukar logo pun tukar.

nampak tak mulut harimau selatan tu mengaum.logo JDT yang baru
apa-apa pon tahniah JDT sebab menang perlawanan liga super JDT vs SEL 4-1 di Stadium Larkin.
ale ale ale ale. ayoh JOHO.

#JDT MENGAMUK. hahah






No comments:

Post a Comment

 

© Intan Z 2012-2013