Teacher Shazz .


Assalamualaikum, thats my teacher her name is SHAZANA binti HASHIM, English teacher youu. hehe sebenarnya sya baru kenal dan rapat sebab ape sebab masa mula-mula kat camp english hari sabtu, dah kata camp Bi ofcourse lah cikgu ni join kan? hehe masa camp tu banyak part-part yang kita kena lalui sampai kat part cikgu ni kiteorang kene teka,thats mean sorang lukis then yang lain teka, nak tahu tak? sy rasa sy yang banyak teka, cikgu Shazz banyak bagi semangat suruh teka yang lain kiranya jawapan diteka tu dah nak betul then dia cakap lagi teka lagi dah nak betul tu.sebenarnya kene pandang pada lukisan yang dilukis. teka betul dapat tambah markah.kumpulan kiteorang banyak jugalah betulnya, kumpulan 1 dapat no3 daripada 9 kumpulan. YEAHHH !!



masa jumpa FB cikgu Shazz dekat gambar Hariz dan Bad tag ,cikgu Syazz rupa-rupanya ni ape lagi add as friend lah,, kat situlah mula berjinak-jinak like and comment status or gambar. heheh yang penting sy ada gambar bersama ngan cikgu, tapi yang banyak bergambar ngan cikgu si Tuah dan si Jebat Badrul dan Hariz Husaini. , tapi bila ditengok cikgu Shazz memang suka bergambar dengan sesiapa pun, masa sukan tahunan sekolah pun ada.

 cikgu-cikgu SMK Paduka Tuan bersama cikgu Shazz, meriahkan cikgu sy.



itu dia Bad sama tinggi kan ngan cikgu, Bad ni
olahragawan sekolah 2013, sebab dia telah pecah
rekod lompat tinggi, tinggi tu dia lompat.
masing-masing suka bergayut kot.
ahli silat ada buat persembahan.
                     

cikgu Shazz sebagai guru KGSK, so cikgu ni ganti cikgu yang tengah dalam pantang selama 3 bulan, sepanjang 3 bulan ni boleh sy buat derk je ngn cikgu ni tapi kadang-kadang ada lah tegur jugak, yelaa mana taknya masa rehat pergi pepustakaan, mana sempat nak gi kantin ke bilik guru ke kan, tup-tup dah 3 bulan cikgu ni ngajar, lagipun cikgu ni tak pernah masuk kelas sy pun sedihh lah jugak, teringin jugak nak tengok cara dia ngajar. tapi tak pelah fb kan ada boleh je nak berchating kan tu pun kalau sesama free. 20/7/13 tamatlah kontrak cikgu di SMK Paduka Tuan, cikgu ni kira berpindah lah jugak kan berpindah ke SMK Mushi . time cikgu ni last kat sekolah dapat lah juga cikgu luangkan masa sekejap dengan student fav dia , sy ada besertakan dengan gambar tengok ni.

ziham,fara,cikgu,wani dan sheren. semua cantik kan. hehe
nanti diorang dah tak dapat bergambar lagi dah :(
bodyguard cikgu katanya, sorang Tuah sorang Jebat, kiri
Tuah kanan Jebat.


dah macam adik kakak hihi..

buat cikgu Shazana sy mintak maaf jika terbuat cikgu kecil hati ke mungkin sy tak da selalu tegur cikgu macam diorang yang selalu tegur cikgu, apapapon terima kasih cikgu kerana telah berkhidmat di sekolah kami, semoga cikgu dapat jadi guru ganti disekolah kami lagi. selamat mengajat dimana-mana sekolah ya cikgu. semoga kita dapat jumpa lagi mana tahu cikgu nak ajak sy jejalan ngan diaorang ke kan? hehe!!
btw cikgu cikgu simpanlah hadiah yang sy bagi ni, my handmade. itu tandanya cikgu akan ingat sy heheh.

khas buat cikgu!!
we will miss you teacher shazz.
cikgu doakan sy untuk SPM, sy harap BI sy cemerlang.
                                                 AMINN
.  






No comments:

Post a Comment

 

© Intan Z 2012-2013