Tahniah kakak !!


she is Intan Zulaikha binti Bonasir, she is my sister/my friends.
I LOVE YOU KAKAK.

she is Nur Shahira binti Nordin, she is my cousin.
I LOVE YOU SERA.
i will miss you when you tak ada kat rumah yayi bila saat kita berkumpul macam selalu.



Assalamualaikum Tengok kakak kakak ni dapat tawaran sambung belajar nun jauh disana, terasa sedih pun ada, tapi sebenarnya sangat gembira. Inilah hasilnya atas usaha sedaya upaya. Kan? Terasa teringin pun ada nak ikut jejak langkah makcik pakcik sy. Herm insyaallah sy akan berusaha untuk berjaya, mahu masuk Universiti untuk gembirakan keluarga. Apapepon tahniah diucapkan kepada kakak. Selamat belajar di tempat baru ya.  -via facebook-


kakak intan dan sera dapat sambung belajar, jauh jugaklah diaorang gi study. family diaorang pasti seronok sebab anak diaorang dapat masuk Universiti buat degree, lepasni diaorang keluar dah boleh dapat kerja lah. sebelum ni diorang belajar kat tempat yang sama, Kolej Matrikulasi Johor, tempat ni ok lagi dekat je tapi bila diaorang dah dapat buat degree haa nun jauh disana , kak sera kat Sarawak UNIMAS, kak intan kat Peneng USM, Sera nanti puteri-puteri lah jaga kat Sarawak kan, puteri santubung,puteri sejinjang penjaga gunung negeri Sarawak,(tukar penjaga Sera bila di Sarawak). hehe. kak intan kat Peneng, Peneng ok lah tempat dia, dulu ada jugak melancong kat situ, ada bukit bendera naik guna kerata api. kat Peneng best sebab pulau kan mesti tenang je pergi pulau dia, kalau kat Sarawak lagi best banyak tempat untuk di Shopping dan bergambar. teringin nak gi Sarawak. kerja dulu dah bergaji bawak satu keluarga melancong kat Sarawak hehe. Alalala, nanti bila sera dah gi Sarawak mesti sukar untuk balik semenanjung dan jarang lah kita berjumpa kat rumah yayi kan?? hem nangis.  kak intan bila kita nak keluar jalan-jalan?? nanti akk dah balik pulau tak dapatlah sya nak berjalan ngan akk. herm agak-agak boleh tak dan bila ya akk?? nak jalan dan nak keluar dengan akk (merengek) hehe. tapikan diorang ada ramai kawan yang dapat satu U tau, so it's oklah kan sebab ada kawan yang dah kenal, bolehlah tolong jaga akak-akk kita ni. hehe macam akk-akk ni kecik lagi je, padahal dah 19 tahun kot. bukan ape bila berjauhan siapa tak rasa risau kan, risau tu, tapi bila dah biasa dan dah lama dah ok.. kepada kakak Intan dan Sera sya ucapkan selamat belajar, selamat menempuh alam dan tempat baru, semua ni atas usaha akk kan resault SPM ok, resault kat KMJ pun ok, mudah-mudahan resault kat U pun ok juga. tak lama lagi tunggu beberapa tahun dah dapat kerja,nanti bolehlah bagi sya duit raya. hehehe. apapeon tahniah akk, i will pray for you, take care ok, i also wish u luck. please pray for me too SPM 2013. thank you akk. jangan lupa contanct sya, text pun ok.



2 comments:

  1. tahniah utk kakak tu.. ^^ ex-matrik ya kakak? heeeee.. btw goodluck spm.. ada masa bbrapa bulan ni jangan leka ya.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih. :) insyaallah sy akan cuba.

      Delete

 

© Intan Z 2012-2013