Memek muka kami, hahaha !!

hai, update lagi, entry kali ni saja nak buat kelakar dan menyampah bila tengok memek muka kami, hahahhah. sebenarnya kitaorang on the way g Batu Pahat, dengan menggunakan camera Olympus yang mak uda hadiahkan ini kitaorang saja lah bergambar dalam kereta hahah. bila korang datang sini memang lah nak tengokkan? ha nah tengok ni. jangan buat muka pulak..



































2 comments:

  1. Kembar ke yg lelaki tu ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekh bukan, sorang 14 tahun dan sorang lagi 12 tahun, yg 14 tahun yg pakai kemeje hitam. diaorg memang macam kembar. :)

      Delete

 

© Intan Z 2012-2013