Date & Day yeeeahhh !!




assalamualaikum, nak story pasal date  and day ni, ceh ceh, bukan date dengan boyprengg her takda boyprengg pun sebenarnya, ni lah nak cerita pasal hari terbuka, hari koperasi dan hari sukan. btw hari terbuka dan hari koperasi berlangsung pada 3 Julai 2013 dan hari sukan berlangsung pada 5 Julai 2013. sebenarnya takdalah banyak sangat nak diceritakan banyak gambar aja. meh sini tengok.
tengok gambar bace caption sekali. terima kasih kepada semua yang terlibat secara langsung dan tidak langsung.

Pengetua sayangkan pelajar sebab tu asyik
beri ucapan je.
Pengetua sedang beri ucapan.

para pentadbir menanam pokok sempena sambutan
pelancaran hari koperasi
Ustazah,izyan dan Aliff

Inilah makanan yang kami jual,banyak kan?
Nazeem buat roti john, guna sos BBQ.

cikgu tunggu Nazeem siapkan roti john
cikgu-cikgu ni yang beli dulu,banyak cikgu beli.


she's my adek,cehwah hehe Izwanilah,
dia baik sangat. sayang dia muahh
lelaki-lelaki tampan hahah, konon nak beli tapi
tak tahulah beli ke tak tu. haha

saya dan mama 
mama tengah jawab soalan khas untuk PIBG

he's a good player basketball, he was win in MSSM,
wakil Johor beb johan pulak tu. tahnia Chua.
alala budak cute Syamira and Asilah.









Farahin and Faraha
i love you all.
we are friends.


hari sukan, saya bangga jadi
ahli rumah sukan Topaz.

wani pun Topaz juga,, yeahh kite kan geng.




Teha ni pemalu sebenarnya,
ha kan dah kene paksa amek gambar.
                              

wani pelari 100 meter, Syasya pelari 4x100 meter.
              






Akhirnya rumah sukan Topaz berjaya memperoleh naib johan.
terima kasih diucapkan kepada guru-guru dan semua pelajar. Diharap Topaz dapat
menjuarai rumah pasukan lain pada tahun akan datang,.




4 comments:

 

© Intan Z 2012-2013