JDT luaskan kuasamu !!!!


JDT --> Johor Darul Takzim tempat kelahiran, tempat tinggal dan tempat satu-satunya menjadi pilihan.
banyak-banyak negeri, negeri Johorlah yang mempunyai sekolah darjah khas. ha tahu tak, sekolah darjah khas means sekolah selepas darjah 6. siapa dapat pangkat 1,2,3 dah boleh amek konvo, sultan yang suruh, beruntung duduk Johor beruntung juga sapa-sapa yang ada sijil darjah khas. sijil ni penting bila kita nak mohon kerja atau ape-ape lah. lagi 1 Sultan Johor lah sultan paling sempoi berpakaian, Sultan Johor sentiasa pakai-pakaian uniformnya.handsome tau. hehe. 

ekh balik pada cerita kita cerita game antara Johor lawan Pahang untuk menentukan siapa yang pergi final.  Johor pergi final awesome lah kan. herm terbaik, tengok ar pemainnya Safee sali, Mat yo, Aidil zaquan, L.Nunez dan lain-lain lagi. bila dikira banyak juga lah kan Johor kumpul goal, hentah lah tak tahu berapa.walaupun Pahang lawan JDT pahang 2 JDT 1 tapi kita dapat gi final.. ha final kita tengok JDT lawan Red Warrior. hope Johor menang. !!! terima kasih kepada penyokong JDT. terbaikk. sama-sama kita doa ok. !!

lagu JDT banyak dan semuanya best-best antaranya . 

Jom layan lirik Setia Bersama :

Ayuh Johor
Ayuh Johor
Luaskan Kuasamu Johor!
Kami ADA
Kami ADA
SETIA bersamamu Johor!
Ale ale ale ale
Ale ale ale ale

No comments:

Post a Comment

 

© Intan Z 2012-2013