jatuh hati dengan 'weheartit'

first, bila masuk websites ni best sangat rambang mata. Rambang sebab banyak gila gambar cantikcantik. Sememangnya suka kumpul gambar yang cantik-cantik. korang sukakan gambar? meh jalan kat link ni http://weheartit.com . korang masuk then korang pilihlah gambar yang korang suka, kira macam tempat simpan koleksi gambar lah ni. hihihi . nak tengok gambar-gambar yang  awesome?? ni ada lah siket gambar yang cantik. lainkali update nak letak gambar je. memang banyak amek gambar menara yang kat Paris ni, cantik sangat kan.. <3











2 comments:

  1. I've always love WeHeartIt's photos! Hehehe. Cantik-cantik semua! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeahh,, terima kasih sebab akk perkenalkan. hehehe ape name wehearit akk ape?? boleh follow.

      Delete

 

© Intan Z 2012-2013