kakak intan zulaikha

sya ucapkan HAPPY BIRTHDAY TO YOU, SELAMAT HARI LAHIR kepada kakak Intan Zulaikha bt bonasir sekarang kakak dah berumur 19 tahun, sekejap jekan kak?? hihi akk sekarang ,masih belajar kat metrik mungkin tak lama lagi habis, sya pulak dah form 5 tak lama lagi nak SPM, bukan mudah nak mencapai keputusan yang cemerlang seperti akk SPM 5A , alhamdulillah bersyukur,.alamak kakak sya tak dapat bagi hadiah kat akk laa, sory, hadiah yang akk bagi kat sya tu masih ada masih simpan, jam coklat tu dah habis bateri kot,dan baju sya dah tak muat sebab sya dah makin membesar, akk jangan risau sya still simpan hadiah yang akk bagi kat sya, sya harap hadiah yang sya bagi kat akk dulu pun akk simpan lagi. sekarang akk dah tak tinggal satu kampung dengan sya so susahlah sya nak datang rumah akk untuk bagi ape-ape ,rumah akk dah jauh dari rumah sya, sya sebenarnya teringin juga nak keluar jejalan dengan kakak naik motor macam dulu sya ikut akk g rumah terbuka kawan akk tu, tapi nak buat macamana kan, tapi  sya plan nanti bila sya dah amek lesen sya nak ajak akk g jejalan sama-sama mesi bestkan.?? hihi. kita sebenarnya dah lama tak contact kan? sya bukan tak nak text akk tapi sya takut sya ganggu masa belajar akk lah, sya tak kesah sebenarnya kalau akk tak repleay text sya sya faham. but its ok lah sya harap lain kali akk boleh reply tanya khabar ke, ermm ak cakap ngn sya akk nak jadi doktor pakar puan kan? ala doktor untuk ibu nak bersalin,akk pun ade nak jadi doktor gigi lau tak silap sya la, ok juga cita-cita akk sama ngn bidang akk bidang sains, insyaallah boleh, sya doakan doakan sya jugak tau agar sya dapat capai cita-cita sya sebagai ahli perniagaan akk pesan ingat Allah sya ingat akk. terima kasih kak. ok akk sya harap agar akak still anggap sya sebagai adik angkat akk, sya tak sangka sya mempunyai akk angkat seperti akk, sya suka dan bersyukur sangat.terima kasih akk sebab banyak bantu sya salah satunya edit blogspot yang cute sya ni, sya tak akan ubahnya. btw akk sya rindu kat akk lahhh, bila kita nak jumpa??? ermm ok lah kakak ini jelah sya dapat kongsikan yang lain sya simpan dalam hati. terima kasih akk sebab akk jadi tempat untuk sya berkongsi dan sebagainya. orang lain tak dapat sya  dapat mungkin. alhamdulillah akk insyaallah sya belajar lek-lok, akk pun sam tau belajar lek-lok. sya tahu akk pasti boleh. erima kasih kakak Intan Zulaikha. syasya sayang kakak dan syasya rindu kakak. <3 forever ok :) ;) XoXo miss you http://www.facebook.com/#!/mizzeyntan?fref=ts , http://choceqa.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment

 

© Intan Z 2012-2013