Istanbul aku datanggg tengok. !!


Istanbul istanbul, kota raya yang sangat padat, permandangan yang sangat cantik dan indah. hermmm nak pergi istanbul laa boleh tak? nak belajar kat sana,insyaallah.. istanbul best aku nak datanggggg..
lisa,beto,tomok,aizat belakon kat istanbul? wah seronok kan dapat cuci-cuci mata. btw certita istanbul aku datang best,terbaik wok.!!

si Dian datang Istanbul nak jumpa boyfriend dia sambil sambung belajar, dia pasang impian nak amek gambar kahwin kat istabul,tengoklah tempat dia cantik sangat kan. dian datang rumah si Azad(tomok) untuk tumpang bermalam,keesokanya azad suruh dian cari rumah baru untuk dian pindah. dian jumpa lah jiran yang tolong dia mase mula-mula sampai,jiran dia ni tipu sebenarnya dia bagi sewa rumah yang dah berpunya kepada dian, dian ingat dia sorong rupa-rupanya ade orang, jadinya dia ade housemate lelakilah, terkezooot mereka.haha kesian kongsi rumah. mereka asyik bergaduh je. dian lapar dia ternampak maggi asam laksa harris (beto) punya tinggal satu je, dia main makan je. kesian harris tak dapat makan. harris merajuk. dian jumpa ijoi tanya kot-kot ade orang Malaysia jual maggi,ternyata ada. dian cuba pujuk si harris akhirnya ok la. azad datang rumah dian tiba-tiba dia ternampak lelaki dalam rumah tu,mereka ape lagi bergaduhlah,then clash. dian nak balek Malaysia, harris ajak dian jalan-jalan kat istanbul,mereka seronok sangat. tima mereka dah balek, azad tunggu dian azad melamar dian,dian terima. esok pagi masa dian nak balek harris sedih, harris kejar dian pujuk agak tak payah balek Malaysia, akhirnya Dian dan Harris kahwin kat istanbul dan bergambar kat istanbul. mereka comel sweet sangat.

#mak uda,mak usu,pak usu,kak shira dan syasya. kami tengok sama-sama. isnin 8.45p.m. bestt

No comments:

Post a Comment

 

© Intan Z 2012-2013