Hebah h0by!


 contah:khas for kak intan choceqa.blogspot.com

yang ni intan maisarah tempah,diani adik kak intan.

 Salam, hai..entry kali ni hebah h0by yg mane sya suka kumpul duit kertas baru dan buruk pun ada dalam kata lain berjimat-cermat..pantang dapat duit cepat-cepat simpan dalam tabung, sya lagi suka lau 0rang bagi duit daripada mintak nak hadiah apa sebab sya tak tau nak mintak hadiah apa,lau mintak takut tak mampu sebab barang lain sya dah ada kecuali camera yg biasa-biase pun b0leh,sape nak bagi hadiah tu pada sya bagilah hehe tq. lagi 1 lau sya dapat duit,Sya x rajin membelanja,kalau rasa nak beli, bajet nak beli tu je. Herm kawan sya nama dia fatiha ada bagi sya hadiah tabung burger,sya suka hadiah tu dia tau yg mana sya suka simpan duit. Sya juga suka buat duit dulu sya ada jual gula-gula packing yg besar rm1 yg kecil dalam plastik aiskrim rm0.50 sambutan sangat menggalakan kwn sya ramai beli sampai berbungkus-bungkus yg paling banyk izyan la lau b0leh tiap-tiap hari dia nak beli hihi. Besides, sya jual gula-gula packing sya ada amek tempahan tali nama yg mana tali dibalut atas batang aiskrim dan balut mengikut nama yg ditempah,setakat ni paling banyak tempah kawan adek saya la macam-macam nama dia0rang tempah'terima kasih tu adik sebab membantu kembangkan bisnes akk' harga dia berpatutan murah je dalm rm0.70 ke atas,lau bl0gger yg bersek0lah di Dat0' atau smk paduka tuan,segamat nk wat tempahan pun b0leh.contoh diatas. Nk tau lebih lanjut nt sya share di cb0x,facebook.com/syasya.fizani. Thank y0u.see y0u.. :)

No comments:

Post a Comment

 

© Intan Z 2012-2013