Mawar yazreen

Mawar dilahirkan pada 29.3.14 waktu tengahari di hospital az-zahra.

khas untuk Nana doremon

 assalamualaikum nana, kenalkan. dia gadis ask.fm yang kaki ask dan kaki boom, cube tengok ask.fm dia mau tak ribu riban. tengok print screen dia nia tetap bg doremon, bio dia cube bace, jiran nobita.



haha, first aku pun tak tahu macam mana jumpa kau kat ask ni nana,  nama pon ask kan biasalah jalan-jalan sana sini cari kawan kan. korang nak tahu dulu dia letak nama whatever, ekh whatever macam tak logik je kan, dia cakap dia letak nama tu sebab suka hati dia lah nak letak dan nak jawap ape-ape jawapan, aje kelakar time tu, tapi serius baru asking dia, dia dah start ask dengan boom. memang best bila kita ade geng borak kan, lagi senang dia jenis tak kisah tengoklah siap beraku kau lagi., hahha. pejam celik dah lama jugaklah kawan dengan dia mungkin dekat 2 bulan kot, ekh nana 2 bulan ekh kita kawan, ?? yang sedisnya dia kene pergi plkn, ok nana kesian kau berkhidmat untuk negara aku sokong kau dari belakang ye. dia ade kerja tapi tak tahu lah kerja ape, org lain tanya dia dia cakap kerja kutip strawberry siap ade kontrak lagi. jadi ke kau nak beli phone baru guna duit gaji kau nana?? aku pun teringin nak beli phone baru, heheh tunggu jelah nanti. haa sebelom tu kalau nak tahu nana ni kaki novel , pernah tanya dia berapa banyak novel dah ade, dia pun tak terkira, huntunglah dia sebab ape ade ang akak yang boleh bagi duit belanja, dengan duit tulah dia buat beli novel, pastu kawan dia kerja pinjam je kat sekolah, ekh nana kalau aku satu sekolah dengan kau kan aku yang pinjam dulu, kalau boleh bawak aku datang rumah pilih sendiri novel ape yang aku nak pinjam, hahah tapi malangnya kau jauh lah, kat KL kan?? herm aku Johor. bila kita nak turun jumpa ek????ade teringin jugak aku nak jumpa budak ask.fm ni. ntahlah, tak tahudengan kau kenapa aku boleh tetiba rapat, mungkin sebab kita banyak persamaan kot, handphone sama, minat sama, dan lain-lainlah. tak lupa nana ni peminat setia doremon, nobita dan sizuka tu syasya fizani lah, dulu masa nama ask guna syasya polkadotdotdot, tapi tuka si zuka polkadotdotdot sebab ape? sebab dia doremon jiran nobita yang suka dekat sizuka, seriusly memang kemaruk dengan doremon sampai cd,komik dan kalau boleh kasut doremon pun dia nak beli, pelik budak ni,. bila syok-syok borak kadang teringat kisah lama, nana sebenarnya walaupun aku tak pernah kau sebelum ni aku rasa macam dah kenal lama, aku dah sayang kau macam sahabat aku yan lain, aku mula rindu kau bila aku bukak ask.fm kau tak tanya aku. sekarang aku dah ade no phone kau kau cakap nak call aku kan nanti aku bagi no ayah aku sebab ayh aku pakai no same ngn kau. ahhaha. apepepon nana terima kasih sudi jadi sahabat aku, takkan kulupa itu. all the best in plkn and when you continue your study, aku harap satu hari nanti kita dapat berjuma tak kisahlah kat mana kalau jodoh kita jumpa kat tandas pun aku redha, harap kita cemerlang didunia dan di akhirat dont forget me demon..!!! ni aku ada gambar untuk kau.



sempena kau nak pergi berkhidmat kan aku bagi topi ni.


itu dia doremon nobita dan sizuka takkan terpisah


kita kat ask.fm dah macam family.


p/s: nobita akhirnya berkahwin dengan sizuka, doremon akhirnya dia rosak dan tahu tak sape betolkan doremon hidup kembali?? itu dia nobita akhirnya menjadi profesor.




 

© Intan Z 2012-2013